1 6 - (ФОТО) ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ У БОГАТИЋУ
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО

(ФОТО) ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ У БОГАТИЋУ

pin - (ФОТО) ПРЕДИЗБОРНИ СКУП СРПСКЕ РАДИКАЛНЕ СТРАНКЕ У БОГАТИЋУ

На локалним изборима Српска радикална странка је под редним бројем 2, а на републичким под редним бројем 3.

Српска радикална странка у Богатићу вечерас је одржала предизборни скуп, у сусрет парламентарним и локалним изборима.

Чланови, симпатизери и кандидати за одборнике у Скупштини општине Богатић испред СРС испунили су скупштинску салу.

Драган Аћимовић, председник Општинског одбора и кандидат за народног посланика истакао је да Радикали у Богатићу имају за циљ да на локалним изборима освоје више мандата него на претходим изборима 2020. године.

-Показаћемо 17. децембра да смо јачи него раније и да можемо да постигнемо бољи изборни резултат. Имамо 31 кандидата за одборнике. Сви наши одборници су препознатљиви у својим месним заједницама, вредни у послу којим се баве, било да су пољопривредници, интелектуалци, предузетници… Имамо и доста младих. Залажемо се да се на селу створе услови да млади остану ту да живе и да раде, а који су отишли да се врате – поручио је Аћимовић и додао да су у фокусу СРС пољоприведа и развој инфраструктуре.

-Отворићемо канцеларију за помоћ власницима малих газдинстава јер данас су тешка времена и пољопривредници морају бити едуковани и треба им помоћ. Борићемо се да се реализују инфраструктурни пројекти који ће да привуку инвеститоре и да сви путеви који су у лошем стању после завршетка изградње коридора буду враћени у пређашње стање.

Присутнима се обратио и Александар Шешељ, заменик председника СРС. Он је истакао да се Радикали противе уласку Србије у Европску Унију и залажу за приступање БРИКС-у, а говорећи о економији и пољопривреди поручио да се СРС залаже за уређење пољопривреде које би вратило достојанство српском раднику и сељаку.

-Већ 15 година ми смо уцењени, ми смо принудом, наша целокупна привреда трпи због погрешне економске политике, а то се највише види у пољопривреди. Недомаћинским понашањем свих власти у протекле 23 године ми смо дочекали да је српски пољопривредник у својој земљи у својој кући у лошијем положају него странац који користи наше тржиште за извоз. То мора да се промени да би држава и сваки град и свака општина имали континуирани развој – рекао је Шешељ.

Д.Г.

Related Images: