1 2 - (ФОТО-ВИДЕО) ПРОГЛАШЕНА ИЗБОРНА ЛИСТА ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ ПАРТИЈЕ
ИЗБОРИ 2023. ИСТАКНУТО ТРАКА

(ФОТО-ВИДЕО) ПРОГЛАШЕНА ИЗБОРНА ЛИСТА ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ ПАРТИЈЕ

pin - (ФОТО-ВИДЕО) ПРОГЛАШЕНА ИЗБОРНА ЛИСТА ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ ПАРТИЈЕ

Европска зелена партија Богатић предала је општинској изборној комисији листу кандидата за одборнике Скупштине општине Богатић за изборе 17. децембра, која је проглашена након што је прегледана документација.

Тако ће листа ове партије под називом „Дипломирани инжењер Александар Фирауновић – Европска зелена партија“ на гласачком листићу за локалне изборе бити под редним бројем 3.

2 2 - (ФОТО-ВИДЕО) ПРОГЛАШЕНА ИЗБОРНА ЛИСТА ЕВРОПСКЕ ЗЕЛЕНЕ ПАРТИЈЕ

Кандидати са листе Европске зелене партије

Листу са 12 имена кандидата за одборнике ове партије у локалном парламенту подржало је 319 чланова и симпатизера.

Носилац листе је председник Општинског одбора Александар Фирауновић, који је у претходном сазиву био одборник у Скупштини општине.

-Локални избори су пут да наш утицај на рад општинске управе буде још већи како бисмо остварили све оно што се од нас очекује. Наш Богатић, свако село у нашој општини, сваки наш мештанин заслужују да живе достојно и идентично животу у већим градским срединама. Поред инфраструктурних, развоја пољопривреде и пољопривредних прерађивачких капацитета, приоритет Европске зелене партије је здрава животна средина и решавање проблема здраве пијаће воде у више села наше општине – рекао је Фирауновић и позвао гласаче да 17. децембра заокруже број 3 на гласачком листићу.

И на овим изборима Европска зелена партија учествоваће као странка руске националне мањине, што су решењем констатовали и чланови општинске изборне комисије.

Д.Г.

Related Images: