2 1210x642 - ПОКОСИО ЖЕНУ, ПА ПОБЕГАО - ДАНАС ЈЕ УХАПШЕН, ОДАО ГА РЕТРОВИЗОР
ИСТАКНУТО ТРАКА

ПОКОСИО ЖЕНУ, ПА ПОБЕГАО – ДАНАС ЈЕ УХАПШЕН, ОДАО ГА РЕТРОВИЗОР

pin - ПОКОСИО ЖЕНУ, ПА ПОБЕГАО - ДАНАС ЈЕ УХАПШЕН, ОДАО ГА РЕТРОВИЗОР

Ангажовањем полицајаца, инспектора и старешина полицијске станице у Богатићу расветљена је саобраћајна незгода од 25. јануара у Улици Мике Витомировића и ухапшен возач који је побегао са места несреће

Полиција у Богатићу је ухапсила М.Б. (53) из Варне код Шапца који је 25. јануара у Улици Мике Витомировића у Богатићу  покосио пешака и није се зауставио, већ је побегао у непознатом правцу. Жена Љ.В. (46), коју је ударио и одбацио у канал је том приликом задобила тешке телесне повреде. 

– Несрећа се догодила око 17,30 часова, када је већ био мрак, што је отежавало потрагу за возилом и возачем. Међутим, ангажовањем старешина, полицајаца и инспектора полицијске станице у Богатићу идентификовано је возило које је ударило пешака, а потом је интензивним оперативним радом и пронађено у селу удаљеном око 30 километара од места несреће – навео је наш извор.

Полицајци су прегледали и упоређивали снимке са великог броја надзорних камера, проверавали отпаде, ауто-сервисе и продавнице ауто-делова и после пет дана аутомобил Форд Галакси са оштећењем ретровизора пронашли у гаражи у дворишту М.Б. у месту Варна.

4 840x630 - ПОКОСИО ЖЕНУ, ПА ПОБЕГАО - ДАНАС ЈЕ УХАПШЕН, ОДАО ГА РЕТРОВИЗОР

Возача нису затекли код куће, али се он данас у пратњи адвоката појавио у полицијској станици и признао је да је учествовао у саобраћајној несрећи пре шест дана и није се зауставио да помогне повређеној жени.

Ова успешно окончана потрага за возилом и возачем који је учествовао у саобраћајној несрећи и побегао са лица места је велики резултат полиције из Богатића с обзиром да је возило регистровано у Бечу и није у полицијској бази података.

Полиција је запленила аутомобил, а возачу М.Б. је одређено задржавање до 48 сати и он ће уз кривичну пријаву због тешког дела против безбедности јавног саобраћаја и непружања помоћи повређеном лицу у саобраћајној незгоди бити приведен на саслушање у Основно јавно тужилаштво.

Д. Грујић

Related Images: