2 2 1210x642 - СРПСКИ РАДИКАЛИ У БОГАТИЋУ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ
ИСТАКНУТО ТРАКА

СРПСКИ РАДИКАЛИ У БОГАТИЋУ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ

pin - СРПСКИ РАДИКАЛИ У БОГАТИЋУ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ
5 1 630x630 - СРПСКИ РАДИКАЛИ У БОГАТИЋУ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ

Општински одбор Српске радикалне странке у Богатићу данас је обележио крсну славу Српске радикалне странке Света три Јерарха.

Након ломљења славског колача, окупљеним члановима и гостима се обратио потпредседник Шабачког окружног одбора странке Александар Вешић који је истакао је важност јединства у тешком периоду кроз који странка данас пролази и рекао:
– Даме и господо, велика ми је част што имам прилику да Вам се обратим. Пуних седамнаест година сам део Српске радикалне странке и у том периоду смо преживели успоне и падове. Наш општински одбор је један од најмлађих одбора у Србији и од почетка фебруара смо део локалне власти у општини Богатић. Користим ову прилику да се захвалим свим грађанима који су нам дали подршку на претходним изборима. Међутим, наша странка се на нивоу Србије последњих година суочава са бројним проблемима које постепено решавамо.

3 2 741x630 - СРПСКИ РАДИКАЛИ У БОГАТИЋУ ОБЕЛЕЖИЛИ КРСНУ СЛАВУ

Подсећам Вас да и даље остајемо при свим ставовима и вероватно смо једина политичка странка која није мењала своју политику и зато сматрам да ће нас упорност довести тамо где
заслужујемо, да опет будемо незаобилазни политички фактор и странка која ће сачувати национално јединство.

Related Images: