Narodna nosnja iz Macve privatna arhiva 960x642 - У ПОТРАЗИ ЗА "НАЈЛЕПШОМ РАЗГЛЕДНИЦОМ", ДЕЦА ПОЗВАНА ДА СЛИКАЈУ И ЦРТАЈУ ЗАВИЧАЈ
ИСТАКНУТО ТРАКА

У ПОТРАЗИ ЗА „НАЈЛЕПШОМ РАЗГЛЕДНИЦОМ“, ДЕЦА ПОЗВАНА ДА СЛИКАЈУ И ЦРТАЈУ ЗАВИЧАЈ

pin - У ПОТРАЗИ ЗА "НАЈЛЕПШОМ РАЗГЛЕДНИЦОМ", ДЕЦА ПОЗВАНА ДА СЛИКАЈУ И ЦРТАЈУ ЗАВИЧАЈ

Туристичка организација општине Богатић је позвала децу свих узраста да учествују на ликовном конкурсу „Најлепше разгледнице Мачве“ и своје радове на тему препознатљивих мотива Мачве пошаљу или донесу у ТОО до 14. маја.

Најбољи радови односно „најлепше разгледнице“ биће приказане на изложби која се припрема у оквиру манифестације „Фестивал листића, цвећа и меда“ која ће се одржати 16. маја.

Да би помогли малишанима из Туристичке организације су у јавном позиву за учешће на конкурсу предложили више мотива као инспирацију за ликовне радове – од препознатљивих објеката градитељства, обичаја из прошлости, манифестација и знаменитих људи мачванског краја до мотива природе, реке Дрине и савремених објеката и комплекса туристичке понуде.

Радови у свим техникама ликовног израза, на формату А/4 биће оцењени и 15. маја биће познати најуспешнији аутори за које су обезбеђене вредне награде.

Д.Г.

Related Images: