Centar socijalni rad e1717399397962 - У ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БОГАТИЋ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА БРАК  И ПОРОДИЦУ
ИСТАКНУТО ТРАКА

У ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БОГАТИЋ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА БРАК И ПОРОДИЦУ

pin - У ЦЕНТРУ ЗА СОЦИЈАЛНИ РАД БОГАТИЋ ПОЧИЊЕ СА РАДОМ САВЕТОВАЛИШТЕ ЗА БРАК  И ПОРОДИЦУ

Саветовалиште ће радити у просторијама Центра за социјални рад „Богатић“, једном недељно и то сваког четвртка у периоду од 16 до 20 часова.

Од 06.06.2024. године почиње са радом Саветовалиште за брак и породицу при  Центру за социјални рад „Богатић“ у Богатићу, чији рад финансира локална самоуправа, а услуга је бесплатна за кориснике.

Саветовалиште је вид организоване професионалне подршке и помоћи грађанима општине Богатић који имају тешкоће у домену индивидуалног, брачног и породичног живота.

Као отворен облик социјалне и породично правне заштите Саветовалиште се бави саветодавно-терапијским радом, превентивним активностима и информативно-едукативним.

Циљна група је здрава и популација са ризиком, а проблематика су индивидуални, партнерски, родитељски и породични проблеми. Принципи рада су добровољност долазака, загарантована дискреција и поштовање етичког кодекса струке.

Саветовалиште ће радити у просторијама Центра за социјални рад „Богатић“, једном недељно и то сваког четвртка у периоду од 16 до 20 часова.

Заказивање ће се вршити непосредно, лично или на број телефона 0606055309.

Related Images: