Sampioni Reklamatera 1210x642 - ЂОРЂЕ, СТЕФАН И ВУКАШИН СНИМИЛИ НАЈБОЉУ РЕКЛАМУ - ОНИ СУ ШАМПИОНИ "РЕКЛАМАТЕРА"
ИСТАКНУТО ТРАКА

ЂОРЂЕ, СТЕФАН И ВУКАШИН СНИМИЛИ НАЈБОЉУ РЕКЛАМУ – ОНИ СУ ШАМПИОНИ „РЕКЛАМАТЕРА“

pin - ЂОРЂЕ, СТЕФАН И ВУКАШИН СНИМИЛИ НАЈБОЉУ РЕКЛАМУ - ОНИ СУ ШАМПИОНИ "РЕКЛАМАТЕРА"

Студенти прве године економије на Академији струковних студија у Шапцу Стефан Малешевић, Вукашин Мирковић и Ђорђе Исаиловић победили су на традиционалном такмичењу „Рекламатери“ са рекламом за услуге музичког студија. Они су овим успехом су потврдили да су успешно  савладали предмет Маркетинг,  који су одслушали у првом семестру, а њихов рад је у јакој конкуренцији  освојио симпатије оба жирија, студентског и публике.

Задатак да осмисле и сниме рекламу за тројицу момака је био изазов да покажу оригиналност, маштовитост и креативност.  О маркетингу су теоријски и практично учили тек један семестар, а за такмичење је требало припремити  „готов производ“ са свим епитетима добре рекламе. 

–  Радили смо у групама по троје, па је ова победа резултат колективног рада, од идеје до финалне верзије рекламе. Наша и још једна реклама су се разликовале од осталих које су рекламирале производе, а ми услуге и наш задатак је био мало комплекснији и тежи. Успели смо да пошаљемо јасну поруку, што је најважније за добру рекламу. Можда траје мало дуже, минут и десет секунди, али се свима толико допала  да то нису ни приметили – рекао је Ђорђе.

Идеја  је била најближа Ђорђу који учи да свира хармонику у једном музичком студију у Шапцу, у којем су и снимали. Он у споту свира хармонику,  Вукашин глуми власника и уредника студија, док је мобилним телефоном све снимио Стефан. 

– Када је Вукашин снимио глас, све је било спремно за монтажу. Брат ми је обећао помоћ, али док сам га чекао усудио сам се да почнем иако никада раније нисам радио монтажу. Сецкао сам и паковао фрејмове цело поподне. Сутрадан сам прегледао, понешто скратио, избацио и додао и после два дана смо заједно прегледали и сложили да имамо финалну верзију – наставио је Ђорђе.

Момци су поносни због победе и обрадовали су се пехару, дипломи и осталим наградама које су добили од Академије, као и бодовима који ће у индексу из предмета Маркетинг бити уписани као  ваниспитне активности.

Д.Г.

Related Images: