Naslovna nagrade 2024 - УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ НАЈУСПЕШНИЈИМ УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА
ИСТАКНУТО ТРАКА

УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ НАЈУСПЕШНИЈИМ УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА

pin - УРУЧЕНЕ НАГРАДЕ ОПШТИНЕ БОГАТИЋ НАЈУСПЕШНИЈИМ УЧЕНИЦИМА И НАСТАВНИЦИМА

Основцима и средњошколцима носиоцима дипломе „Вук Караџић“, ђацима генерације, ученицима и менторима који су учествовали и постигли пласмане на окружним и републичким такмичењима данас су уручене награде општине Богатић.

Протекле школске године 15 ученика основних и 2 из Мачванске средње школе заслужили су диплому „Вук Караџић“, на такмичењима републичког нивоа учествовало је 13 ученика, док је троје ученика је остварило пласман.

Основци су били успешни на окружним такмичењима, где је њих 16 постигло запажене резултате освајањем једног од прва три места.

Новчане награде и књиге најуспешнијим ђацима уручили су помоћници председника општине Богатић Владан Попадић и Иван Остојић.

Укупно 531.000 динара додељено је из буџета општине Богатић ученицима и наставницима који су били најуспешнији током школовања, учествовали и освојили награде на окружним и републичким такмичењима.

Победницима конкурса Туристичке организације општине Богатић за најлепшу разгледницу Мачве уручене су пригодне награде, а победнике овог конкурса су одушевиле штампане разгледнице са њиховим радовима које су им уручене уз дирљиву поруку родитељима да подржавају и негују креативност своје деце.

Related Images: