Anticcccccc - Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS: Osvojićemo oko 20 posto glasova i bez PUPS-a
ИСТАКНУТО

Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS: Osvojićemo oko 20 posto glasova i bez PUPS-a

pin - Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS: Osvojićemo oko 20 posto glasova i bez PUPS-a

Zamenik predsednika i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić izjavio za „Mačva Press“ da će na predstojećim parlamentarnim izborima lista SPS i JS, koju će predvoditi Ivica Dačić, osvojiti oko 20 procenata glasova. U Bogatiću je cilj veći – preko 30 podsto i pobeda na lokalnim izborima, izjavio je Antić i dodao:

– Nema sumnje da je SNS najjsnažnija politička partija, ali i mi imamo svoje adute. U nekim sredinama očekujemo da ćemo napraviti takav rezultat da možemo da uđemo u utakmicu sa SNS. Takav rezultate očekujemo u Braničevskom, Pčinjskom i Kolubarskom okrugu i u određenim sredinama poput Bogatića. Očekujemo da u značajnom broju sredina Socijalisti mogu da pobede na lokalnim izborima i time daju veliki doprinos rezultatu na parlamentarnim izborima.

Odluka PUPS da promeni partnera na predstojećim izborima neće uticati na izborni rezultat SPS – smatra Antić.

– Sa PUPS-om smo imali strateški odnos iz 2007. godine. PUPS bez ikakve dileme je bio naš ozbiljan partner proteklih godina. Njihova odluka da promene partnera na izborima, neće uticati na naše rezultate. SPS je bila stožer tog okupljanja, u taj izborni rezultat je davala preko 80 posto, tako da mi i JS nećemo biti oštećeni. Tokom kampanje ćemo na jedan kvalitetatan način iznijansirati sve naše političke ciljeve kada je penzionerska populacija u pitanju i verujem da će naš izborni rezultat biti veći nego 2014. godine bez obzira što PUPS nije više sa nama- izjavio je Antić.

Antić je danas prisustvovao skupu Socijalističke partije u opštini Bogatić, kojim je označen početak izborne kampanje.

D.G.

Related Images: