Odbornici novi i stari1 - SOCIJALISTI POČELI KAMPANJU I NAJAVILI POBEDU NA LOKALNIM IZBORIMA
ИСТАКНУТО

SOCIJALISTI POČELI KAMPANJU I NAJAVILI POBEDU NA LOKALNIM IZBORIMA

pin - SOCIJALISTI POČELI KAMPANJU I NAJAVILI POBEDU NA LOKALNIM IZBORIMA

Na tradicionalnom godišnjem okupljanju, kojem je prisustvovalo oko 500 članova, Socijalisti opštine Bogatić danas su zvanično najavili početak kampanje za predstojeće lokalne i vanredne parlamentarne izbore.Beserovac govori 300x180 - SOCIJALISTI POČELI KAMPANJU I NAJAVILI POBEDU NA LOKALNIM IZBORIMASPS siroko 300x180 - SOCIJALISTI POČELI KAMPANJU I NAJAVILI POBEDU NA LOKALNIM IZBORIMA

– Iskreno, nama je više odgovaralo i očekivali smo da se sa političkim protivnicima ogledamo samo na lokalu, jer sam uveren da bismo u tom slučaju mnogo lakše ostvarili naš cilj, a to je pobeda. Ne žalimo se i ne tražimo alibi unapred, iako svesni da će naš najjači protivnik u ovoj političkoj utakmici, Srpska Napredna stranka, imati bolju startnu poziciju i jak vetar u leđa jer će nosilac svih njihovih lista biti političar sa najvećim rejtingom u Srbiji. Upravo to će nama biti još veći motiv – rekao je Nenad Beserovac, predsednik Opštinskog odbora SPS.

Socijalisti su, poručeno je sa današnjeg skupa, spremni da svaki glas „zarade“ udarničkim i rudarskim radom na terenu, objašnjavanjem građanima šta je SPS uradio u proteklom periodu i šta ima nameru da uradi.

– Postavili smo visok cilj, a to je da pobedimo na predstojećim izborima i ostvarimo najbolji izborni rezultat posle 2000. godine – poručio je Beserovac.

Socijalisti su predstavili 31 odborničkog kandidata i najavili da će Nenad Beserovac, predsednik Opštinskog odbora i sadašnji predsednik Opštine Bogatić biti kandidat za ovu funkciju i posle održanih izbora.

Novi članovi SPS su danas potpisali pristupnice i uručene su im članske karte.

Prisutnim se obratio Aleksandar Antić, zamenik predsednika SPS.

D.G.

Related Images: