Regata sajt Press - Turistička organizacija na Sajmu turizma
ИСТАКНУТО ПОГЛЕДИ

Turistička organizacija na Sajmu turizma

pin - Turistička organizacija na Sajmu turizma

Turistička organizacija predstaviće turističke potencijale opštine Bogatić na predstojećem 38. Sajmu turizma u Beogradu, od 18. do 21. februara.

– Predstavićemo tradicionalne turističke manifestacije, pre svih „Hajdučko veče“ i „Hajdučku regatu“, etno-sela, gastronomsku ponudu i prvi put na Sajmu promovisaćemo smeštajne kapacitete. Predstaviće se tri seoska turistička domaćinstva – Mačvanski konak, Gačića magaza i Avlija,  kao i ponuda apartmanskog smeštaja Stanke Jokić, Heles apartmani i smeštajni kapaciteti Restorana sa prenoćištem „Bogatić“ – kaže Darko Mašić, direktor Turističke organizacije.

Prvi dan sajamske manifestacije obeležiće promocija „Hajdučkih večeri“. Posetioci sajma će imati priliku da upoznaju hajdučkog harambašu sa kojim će se nadmetati u nadvlačenju klipka i u preskakanju panja. Predstavnici „sedme sile“ koji posete štand Turističke organizacije opštine Bogatić imaće mogućnost da dobiju nagradna vikend putovanja, naravno sa smeštajem u pansionima domaće radinosti i apartmanima u Bogatiću i boravkom u „Termalnoj rivijeri“.

– Kao i uvek predstavićemo i gastronomske potencijale našeg kraja sa širokom lepezom domaćih proizvoda, od slatkog preko zimnice do jagnjeće sarme, listića i domaćih rakija. Učenici kuvarskog smera Mačvanske srednje škole predstaviće se karvingom i sitnim kolačima – dodaje Mašić.

Štand Turisitičke organizacije opštine Bogatić je površine 30 kvadratnih metara i nalazi se u hali IV Beogradskog sajma.

Related Images: