Cas naslovna - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti
ИСТАКНУТО СПОРТ

„Olimpijski čas“ – promocija sporta i olimpijskih vrednosti

pin - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti

Učenici Osnovne škole „Mika Mitrović“ u Bogatiću , učestvovali su u programu „Olimpijski čas“ koji su danas realizovali Olimpijski komitet Srbije, kompanija „Koka kola“ i lokalna samouprava.

Podeljeni u pet  grupa,  simobolična veza sa pet olimpijskih krugova, učenici su kroz interaktivne radionice na pet lokacija (simbolika pet kontinenata i pet olimpijskih vrednosti), mogli da steknu nova ili provere svoja znanja o olimpijskom pokretu – istoriji Olimpijskih igara, olimpijskim sportovima, simbolima i istaknutim sportistima sa Olimpijskih igara.

Pored radionica, na kojima su se najmlađi zabavili kroz igru, organizovana je tribina sa olimpijskim reprezentativcem Srbije Radojem Đerićem.

Mladi veslač, učesnik Olimpijskih igara u Londonu rekao je da će se potruditi da idućeg meseca ispuni olimpijsku normu i plasira se za igre u Riju.

Učesnike „Olimpijskog časa“ pozdravio je Nenad Beserovac, predsednik Opštine Bogatić i tom prilikom istakao da opština Bogatić ima dobru saradnju sa Olimpijskim komitetom. Realizacija progama „Olimpijski čas“ je nastavak saradnje uspostavljene prošle godine, kada je uz pomoć Komiteta renovirana sportska hala u Banovom Polju.

– Ovakve manifestacije su značajne za promociju bavljenja sportom i sportskih vrednosti – poručio je Beserovac.

CAS8 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti

CAS3 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti CAS4 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti CAS5 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti CAS6 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti CAS7 1024x768 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednostiCAS2 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti

CAS1 - "Olimpijski čas" - promocija sporta i olimpijskih vrednosti

Related Images: