bm - Ambasador Mićunović: Gosti  iz Srbije su dobrodošli u Crnoj Gori
ИСТАКНУТО ТРАКА

Ambasador Mićunović: Gosti iz Srbije su dobrodošli u Crnoj Gori

pin - Ambasador Mićunović: Gosti  iz Srbije su dobrodošli u Crnoj Gori

Na pragu letnje turističke sezone letovališta u Crnoj Gori očekuju veći broj turista iz Srbije, koji su uvek dobro došli – rekao je u Bogatiću ambasador Crne Gore u Srbiji Branislav Mićunović.

– Takva očekivanja nisu samo bazirana na tome da su se promenili smerovi zbog okolnosti u Turskoj i Africi, već je ustaljeno da gosti iz Srbije iz godine u godinu u većem broju putuju u Crnu Goru. Ne radi se samo o letnjoj sezoni i odmoru na moru i planinama, već je Crna Gora otvorila jako mnogo mogućnosti kao što su umetnički i muzički festivali, doček Nove godine i brojne manifestacije koje imaju dosta posetilaca iz Srbije. Uvijek smo bili dobri domaćini, kvalitet turizma raste jer se vredno radi na tome- kaže Mićunović.

On je dodao da je Srbija važna destinacija za turizam Crne Gore, te da se uz primetan porast gostiju iz Crne Gore u Srbiji intenzivno na nivou ministara i turističkih organizacija razgovara da se turistička razmena „uvede u dobru dinamiku“.

Ambasador Mićunović je najavio da će Crna Gora biti zemlja-partner Sajma turizma u Beogradu 2017. godine.

U delegaciji ambasade Crne Gore, koja danas boravi u poseti Opštini Bogatić, pored ambasadora Mićunovića su i ministri u ambasadi Ivan Ivanišević i Vule Tomašević, i predstavnici preduzeća „Plantaže“

 

 

 

Related Images: