Nenad Jurisic - САВЕТ ФРИЗЕРА: Плетенице и пунђе су хит!
ИСТАКНУТО МОЗАИК

САВЕТ ФРИЗЕРА: Плетенице и пунђе су хит!

pin - САВЕТ ФРИЗЕРА: Плетенице и пунђе су хит!

ПИШЕ: НЕНАД ЈУРИШИЋ, hair dresser, make up artist

https://www.facebook.com/NJ-Profi-204661352604/timeline

контакт:062/646412

Лепота у огледалу

Лепота – преокупација и тежња од када постоји човечанство. Свако је доживљава на свој начин. Неко тврди да је битна она унутрашња, други кажу да је она у очима посматрача. Кроз своју професију ја лично ценим ону лепоту која се види – у огледалу.

Живимо у модерном времену где се управо та лепота цени и пролази. Визуелни утисак је најбитнији при првом контакту.

Често умем да кажем да је лепота и улазница за све преко реда. Лепота је најлепша када је природна, кад су мајка природа и гени „одрадили своје“. Но, то често није довољно. Лепота се негује, надограђује и одржава.

Запад нам упорно намеће трендове којима морамо да се прилагђавамо и пратимо. Наравно, не по сваку цену. Битан фактор уз лепоту је и стил који оставља лични печат и посебност у нама. Стил се утемељује у најранијој младости, изграђује кроз живот. Најбитније је бити свој и прилагодити трендове личом стилу. Нажалост, све чешће сусрећемо, нарочито младе девојке, које су чисти плагијати. То је већ смешна појава и често делује нападно, неприродно и неукусно. Да би све било идеално, почећемо од косе.

 

Плетенице и пунђе су хит!

 

Коса увек мора да буде уредна, здрава, редовно шишана.

За захтевније косе неопходно је фенирање да би коса изгледала пристојно. Тренутно се носи све од равне испеглане косе до неукротивих коврџа. Плетенице су апсолутни хит као и романтичне пунђе у грчком стилу. Што се тиче колорације, Лондон који је центар фризерског света донео нам је разне технике нијансирања. Водеће место и даље има бајалаж техника сенчења. Изгледа гламурозно, а у исто време и опуштена варијанта. Наравно, ни вечни паж, који је прославила Клеопатра пре неколико векова, још увек не пролази.

 

Frizer 102 COLOR - САВЕТ ФРИЗЕРА: Плетенице и пунђе су хит!

Related Images: