Napredk Belotic - Фудбал: Прелазни рок за фудбалере -ко је (до сада) променио дрес
ИСТАКНУТО СПОРТ

Фудбал: Прелазни рок за фудбалере -ко је (до сада) променио дрес

pin - Фудбал: Прелазни рок за фудбалере -ко је (до сада) променио дрес

Прелазни рок траје до 31. aвгуста, а клубови са подручја ОФС Богатић покушавају да остваре своје амбиције и доведу појачања.

Ко је, до сада, отишао, а ко дошао?

„Мачва”, која никако да консолицује редове након протеклог првенства и неостварене амбиције да се пласира у зонско такмичење, остала је без ударних играча Жељка Ђонлића (отишао у „Млади Борац”) и Бранислава Угљешића (вратио се у „Горки”). Досад једино појачање је Никола Радовановић („Јединство” Штитар).
„Млади Борац”, новопечени члан Окружне лиге, осим што је сачувао екипу на окупу, уз Ђонлића из „Мачве” довео је шпиц играча Стефана Радукића („Раднички” Шабац). Дубљани су појачали и одбрамбене редове приступањем Дејана Сарића из „Дрине” и Жељка Дукића („Мачва”).
Годинама стабилан окружни лигаш „Хајдук Станко” се појачао Стефаном Ивићем („Прово”), Дарком Јокићем („Душко” Клење), Мицићем из сремскомитровачког „Радничког” и Миланом Белићем („Мачва”).
„Душко” и „Горки” имају више појачања од свих осталих клубова Међуопштинске лиге „Мачва” што наговештава да ће се борити за највиши пласман. „Душку” су приступили: Ненад Нинковић („Мачва”), Милутин Ђорђевић („БМР Петловача”), Данијел Ђурковић („Млади Борац”), Иван Грујић („Напредак” Б. Поље), Вук Пузић („Омладинац” Богатић). Исписнице су узели Дарко Милинковић (Партизан – Витојевци) и Дарко Јокић.
У „Горки” су се вратили Бане Угљешић („Мачва”), Бора Угљешић („Липолист”) и Марко Аничић („Шумице”), а дошао је и Марко Јовановић из „Хајдука” (Дивош).
„Напретку” из Белотића су приступили Игор Којић („Млади Борац”) и Никола Бојић („Хајдук Станко”). Клуб је напустило неколико играча који ће приступити тимовима Општинске лиге.
„Младост” из Мачванског Метковића је задржала окосницу тима и већ довела пар појачања – Љубишу Витаса („Подриње”, М. Митровица) који је играо у савезном рангу и голмана Стефана Сабљова („Борац” Мартинци).
Бадовиначку „Дрину” су напустили Дејан Сарић, Маштраповић (отишао у „Цер” из Петковице, Миле Рајиновић и Урош Станишић (прешли у „Премијер”).
„Младост” из Очага покушава да стабилизује редове са, до сада, три појачања – Иван Пузић („Слобода”), Ђорђе Фрајтовић („Дрина”) и Родољуб Симић („Баир”).
И други клубови планирају освежења и појачања новим именима, до краја месеца.

Ј. Будимировић

Насловна фотографија: Напредак – Белотић

Related Images: