Osecanski - Инспектор поднео пријаву полицији због неистина на Фејсбуку
ИСТАКНУТО ТРАКА

Инспектор поднео пријаву полицији због неистина на Фејсбуку

pin - Инспектор поднео пријаву полицији због неистина на Фејсбуку

– Радио сам свој посао и не може нико да ме клевета и вређа како сам у кафе Центар ушао на кафицу. Контрола је трајала 45 минута и нисам попио ни једну кафу – наводи инспектор Душан Осећански.

 

Комунални инспектор Душан Осећански је полицијској станици у Богатићу поднео пријаву и захтев да се утврди идентитет лица која су га оклеветала и увредила на друштвеној мрежи Фејсбук.

– Аутори поста на профилу Мачва здравог разума су ме оклеветали почетком јула када су написали да сам у кафе центар ушао „на кафицу“. Када се утврди идентитет аутора поднећу тужбу и доказати да за 45 минута нисам попио  кафицу, већ сам само савесно обављао свој посао – рекао је Осећански.

Он је, истиче, тешко прихватио клевету и увреду која  је осванула на друштеној мрежи. Свој посао, каже, годинама ради савесно и у складу са прописима и не може да остане равнодушан на пласиране неистине.

„Мачва Пресс“ сазнаје да је против непознатих аутора постова на профилу „Мачва здравог разума“  полицији поднето више пријава, али оне још нису процесуиране.

Д.Г.

Насловна фотографија: Душан Осећански, комунални инспектор

Related Images: