Beserovac izabran - БЕСЕРОВАЦ: Формирање локалне власти „заокружићемо“ 19. септембра
ИСТАКНУТО ТРАКА

БЕСЕРОВАЦ: Формирање локалне власти „заокружићемо“ 19. септембра

pin - БЕСЕРОВАЦ: Формирање локалне власти „заокружићемо“ 19. септембра

У интервјуу за најновији број листа „Ин Мачва“, председник Општине Богатић Ненад Бесеровац рекао је да ће на наредној седници Скупштине општине, 19. септембра бити „заокружено“ формирање локалне власти.

Не наговештавајући детаље, Бесеровац, који је и председник ОО СПС, странке која је потписала коалициони споразум са СНС и формирала владајућу коалицију, рекао је и следеће:

– Грађани су рекли на избирима шта су имали, реално оценили и проценили коме ће дати поверење и формирана је логична коалиција две највеће странке у нашој општини, а не треба занемарити ни коалицију на републичком нивоу, као и утицај страначких централа на формирање коалиција на локалном нивоу. Ова коалиција има пре свега стабилност, што је у овом тренутку најважније, колико ће бити способна да одговори задацима и обавезама време ће показати, а процес заокружења у формирању органа власти десиће се већ на следећој седници Скупштине, која ће се одржати 19. септембра.
– Моја жеља за широком коалицијом је неспорна, али као што рекох грађани су на изборима, на којима смо имали велику излазност, рекли какву већину желе и то је то, а да се не лажемо логично је да се мора водити рачуна и о страначким интересима, па уосталом странке су и учествовале на изборима. Наравно да треба наћи меру између стручности, знања, жеље, воље, енергије са једне и страначких интереса са друге стране.

Related Images: