Milan Damnjanovic Naslovna - Ево ко је нови помоћник председника Општине!
ИСТАКНУТО ТРАКА

Ево ко је нови помоћник председника Општине!

pin - Ево ко је нови помоћник председника Општине!

[bws_googleplusone]

Попуњава се председнички кабинет!

Председник Општине Богатић Ненад Бесеровац је за свог помоћника за области економског развоја, пољопривреде, предузетништва и туризма поставио Милана Дамњановића, дипломираног инжењера менаџмента из Богатића.

Дамњановић се,  девет месеци након што га је Бесеровац у марту ове године разрешио, поново вратио на стару функцију, на коју је први пут постављен после избора 2012. године. Његова група грађана „Позитивна Мачва“ је 2013. године помогла СПС-у да  сруши власт Демократске странке.

Прошлог месеца „Позитивна Мачва“ је приступила СНС-у, а Дамњановић као лидер групације која у локалној скупштини била заступљена у последња два мандата, одмах је као новопечени напредњак виђен као нови-стари помоћник председника Општине.

С обзиром да ће поново бити близак сарадник и десна рука Бесеровца, а да су још свежи политички неспоразуми који су довели до Дамњановићеве смене у марту ове године, на конференцији за медије када је објављено утапање „Позитивне Мачве“ у СНС, он је новонасталу ситуацију овако прокоментарисао:

– Ми сад приступамо СНС, која има потписан коалициони споразум  са СПС на локалу и ми ћемо се држати тог договора. Радићемо свој посао као чланови СНС и у оквиру већинске коалиције  са СПС. Према СПС ћемо се у потпуности понашати у складу са договором са врхом странке. Ми јесмо својевремено кажњени од СПС зато што смо више подржавали политику СНС што ћемо и даље чинити сада као чланови странке – рекао је новинарима Дамњановић.

Д.Грујић

 

Related Images: