Sokcanic Naslovna - Оне ће два пута дочекати Нову годину: Црнобарска снаха Џенифер са ћеркицом Ханом путује у Колумбију
ИСТАКНУТО МОЗАИК ТРАКА

Оне ће два пута дочекати Нову годину: Црнобарска снаха Џенифер са ћеркицом Ханом путује у Колумбију

pin - Оне ће два пута дочекати Нову годину: Црнобарска снаха Џенифер са ћеркицом Ханом путује у Колумбију
[bws_googleplusone]

Џенифер и Хана путују у Колумбију и Нову годину ће дочекати два пута – на небу, у авиону, док буду летеле 19 сати до Боготе и, због временске разлике, други пут са најближом родбином у главном граду Колумбије!

Најпознатија мачванска снаха, Колумбијка Џенифер  путује сутра у своју домовину, први пут од како је пре две године дошла у Црну Бару, где се удала за Данијела Шокчанића. У марту ове године су правили свадбу, а у августу се као круна необичне и велике љубави, зачете преко Фејсбука, родила ћеркица Хана.
IMG 20160907 003004 1024x846 - Оне ће два пута дочекати Нову годину: Црнобарска снаха Џенифер са ћеркицом Ханом путује у Колумбију
Мала Хана је учврстила љубав Колумбијке и Мачванина

 

– Џенифер је веома узбуђена због посете својој породици. Први пут од како је пре годину и по стигла у Црну Бару иде да види своју мајку, браћу и сестру. И њихово узбуђење је превелико јер им у госте стиже и нашу ћеркица Хана која има тек четири месеца. Њој се посебно радује бака – прича Данијел.
sa vencanja - Оне ће два пута дочекати Нову годину: Црнобарска снаха Џенифер са ћеркицом Ханом путује у Колумбију
Успомена са венчања
sa vencanja2 - Оне ће два пута дочекати Нову годину: Црнобарска снаха Џенифер са ћеркицом Ханом путује у Колумбију
Млада на свадби китила свирача хиљадарком
Данијел и његови родитељи су тужни што Нову годину неће дочекати у идиличном породичном амбијенту, са Ханом која је свима „центар света“.
На другом крају земљине кугле, у Јужној Америци,  припремају дочек и славље за Џенифер и малу Хану.
Њих две ће Нову годину дочекати два пута – први пут  у авиону док буду летеле 19 сати до Боготе, од Београда преко Рима и Мадрида, а други пут ће, због временске разлике, славити са својом мајком и баком у главном граду Колумбије!
Данијел и лепа Колумбијка су се упознали преко Фејсбука пре  две године. После пар месеци дописивања, након што су први пут „видели“ преко „Скајпа“ планула је обострана љубав.  Џенифер је спаковала кофере и са севера Јужне Америке стигла у Данијелов загрљај, у Црну Бару у Мачви.  У марту ове године су се венчали по српским обичајима, а у августу се родила њихова миљеница Хана.
Данијел и његова породица још нису „уживо“ упознали пријатеље из далеке Колумбије. Очекује да ће за неколико месеци и он отпутовати у Боготу и сретне се са таштом, свастиком и шогорима.
Д. Грујић

Related Images: