Pera pobegao Naslovna - Петар Петровић побегао из Дома за душевно оболеле - потрага без резултата, ни трага ни гласа!
ИСТАКНУТО ТРАКА

Петар Петровић побегао из Дома за душевно оболеле – потрага без резултата, ни трага ни гласа!

pin - Петар Петровић побегао из Дома за душевно оболеле - потрага без резултата, ни трага ни гласа!

[bws_googleplusone]

Већ месец и по дана нема никаквих вести о Петру Петровићу (59), нашем суграђанину, познатијем као „Пера мачак“, који је 19. октобра побегао из Дома за душевно оболела лица „1. октобар“ у Старом Лецу (околина Пландишта).

Pera Petrovic Macak21 1 - Петар Петровић побегао из Дома за душевно оболеле - потрага без резултата, ни трага ни гласа!
Петар Петровић

Pera Petrovic Macak1 - Петар Петровић побегао из Дома за душевно оболеле - потрага без резултата, ни трага ни гласа!Социјалним радницима у Богатићу, који су се ангажовали да Петровића сместе у ову установу,  до данас, осим вести да је побегао из Дома није стигла ниједна друга. Наравно, да би се сви обрадовали када би се Петар  појавио,  без обзира што је прошло више од месец дана како му се изгубио сваки траг.

 

Петар је  19. октобра  под још необјашњеним околностима побегао само у пижами, баде мантилу и папучама на ногама из установе која је, иначе, затвореног типа. О томе су из Дома одмах обавестили Центар за социјални рад у Богатићу и полицију.

-Из Дома су нас обавестили да су организовали потрагу у околини, након што су приметили нестанак, али без успеха. Полицији су предали потерницу. Међутим, ево прошло је месец ипо дана, а о  Петру нема ни трага ни гласа – рекли су нам у Центру за социјални рад у Богатићу.

Д.Грујић

Фото: Фејсбук/ званична страница Дома „1.октобар“

 

Related Images: