Uredjenje zgrade naslovna - Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!
ИСТАКНУТО

Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!

pin - Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!

[bws_googleplusone]

Док „ствар у своје руке“ није узео кабинет премијера, стара железничка зграда у Богатићу била ругло и велика опасност!

После представке суграђанина А.З. који живи у близини зграде коју су својевремено, док су кроз Богатић пролазили возови, користиле Железнице Србије, а потом је у њој био производни погон штампарије „Графомачва“, реаговао је кабинет премијера Александра Вучића.

А.З. је у писму премијеровом кабинету навео да о згради коју је користила Железница нико не води рачуна и да је почела да се распада угрожавајући безбедност људи који живе у непосредној близини и пролазника у Улици Мије Јовановића.

Он за „Мачва Пресс“ каже да четири пуне године указује да је стара железничка зграда ругло и велика опасност, али досад нико није реаговао на његова упозорења.

Како је изгледала зграда пре него што је интервенисао Вучићев кабинет погледајте на наредним фотографијама.zeleznica3 1024x1365 - Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!

zeleznica1 1024x768 - Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!

 

После интервенције из кабинета премијера (у петак), грађевински инспектор је јуче ангажовао раднике ЈКП „Богатић“ који су упристојили зграду тако што су срушили део крова који је почео да отпада и олуке који су висили поред зграде. Зграда сада изгледа овако:zeleznica2 1024x768 - Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!

zeleznica4 1024x768 - Због ове зграде у Богатићу интервенисао Вучићев кабинет!

Кад премијерови сарадници подвикну – представка беспоговорно и брзо добије епилог!

Д.Грујић

Related Images: