ORK Macva Naslovna - РУКОМЕТНИ СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: "Лисице" запретиле "Делијама"
ИСТАКНУТО СПОРТ ТРАКА

РУКОМЕТНИ СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: „Лисице“ запретиле „Делијама“

pin - РУКОМЕТНИ СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: "Лисице" запретиле "Делијама"

[bws_googleplusone]

Полуфинална утакмица Купа Србије у рукомету, група Центар, која ће се сутра одиграти између ОРК „Мачва“ из Богатића (члан  Прве лиге – Центар) и суперлигаша „Црвене звезде“ биће спортски спектакл – најавио је Мирољуб Станић, директор клуба из Богатића.

– Званична утакмица против „Звезде“ је највећи успех ОРК „Мачва“ из Богатића, који је за последњих пет година  „прескочио“ три такмичарска ранга. Трудићемо се да парирамо Београђанима, да будемо равноправни ривали, а можемо и да победимо  без обзира што је  „Звезда“ доста јак противник.  У сваком случају, пласман у полуфинале Купа  је шанса за популаризацију рукомета који од обнове клуба 2011. године има све више присталица – рекао је Станић.

Stanic i Drazic - РУКОМЕТНИ СПЕКТАКЛ У НАЈАВИ: "Лисице" запретиле "Делијама"
Мирољуб Станић, директор и Слободан Дражић, секретар ОРК „Мачва“ на конференцији за медије

Секретар клуба из Богатића Слободан Дражић истиче да је атмосфера у тиму победничка.

– Цео тим ће пружити максимум да угрози гол „Звезде“. Уз младе играче којима је изазов и мотив више утакмица против суперлигаша, наши адути су искусни Антонијевић и Пајић, као и капитен Лукић којем, ће, надамо се, лекари дозволити да игра с обзиром да је био повређен – истакао је Дражић.

Пошто Богатић нема халу која би задовољила услове за одигравање првенствених утакмица, меч између „Мачве“ и „Црвене звезде“ играће се у сали Гиманазије у Шапцу која прима 800 гледалаца.

Улаз је бесплатан, а сусрет почиње у 19,30 часова.

Д.Г.

Related Images: