Dacic u Bogaticu - ДАЧИЋ У БОГАТИЋУ: КО ЈЕ ХТЕО ДА ГЛАСА ЗА МЕНЕ - НЕКА ГЛАСА ЗА ВУЧИЋА, ОН ЈЕ НАШ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ
ИСТАКНУТО

ДАЧИЋ У БОГАТИЋУ: КО ЈЕ ХТЕО ДА ГЛАСА ЗА МЕНЕ – НЕКА ГЛАСА ЗА ВУЧИЋА, ОН ЈЕ НАШ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

pin - ДАЧИЋ У БОГАТИЋУ: КО ЈЕ ХТЕО ДА ГЛАСА ЗА МЕНЕ - НЕКА ГЛАСА ЗА ВУЧИЋА, ОН ЈЕ НАШ КАНДИДАТ ЗА ПРЕДСЕДНИКА СРБИЈЕ

[bws_googleplusone]

– На изборима 2. априла одлучује се хоћемо ли да идемо напред,  путем стабилности, континуитета и јединства земље или хоћемо да уништимо све добро што смо заједно урадили Александар Вучић и ми за Србију. Србија може штититити своје интересе само ако је јака, ако је поштују, ако можемо да разговарамо са најважнијим светским лидерима као што сада радимо. А може да буде јака само ако је стабилна. Зато СПС жели стабилност, желимо да Вучић буде изабран за председника, желимо да наставимо да радимо заједно у Влади Републике Србије и зато је ово и наша борба – поручио је председник СПС Ивица Дачић на предизборном скупу у Богатићу, уверен у победу Александра Вучића у првом кругу гласања.

На, како је рекао „недобронамерне изјаве противника“ који говоре да је погрешно што СПС нема свог председничког кандидата, Дачић је рекао:

– Није тачно, ми имамо кандидата. Александар Вучић је кандидат свих нас. Желим да позовем све који сте хтели да гласате за мене, да гласате за Вучића, јер тиме гласате и за СПС. За нашу будућу још бољу сарадњу са њима и наш већи утицај на политичкој сцени у Србији и у локалним самоуправама.

Остале председничке кандидате, а посебно Јеремића, Јанковића, Чанка и Прелетавчевића упоредио је са глумцима из филма.

– Све су то измишљени кандидати са измшљеним причама. Гласање за њих је гласање за политику која је погубна за Србију. Један од њих говори да смо сами криви за бомбардовање наше земље, многи од њих су побегли у иностранство 1999. и отуд поручивали да Србију треба још јаче бомбардовати, Чанак каже да треба да признамо независност Косова, трећи говоре да је Србија геноцидна творевина, четврти хоће да врати време пљачкашких приватизација. Они су завитлавање државе – истакао је Дачић.

На скупу је говорио и Ненад Бесеровац, председник Општинског одбора СПС, који је, представљајући свој тим сарадника, подсетио на победу СПС у општини Богатић на прошлогодишњим локалним изборима. Он је говорио и о амбициозним плановима које локална власт, у којој СПС има највише одговорних функција, намерава да реализује.

Д.Г.

Related Images: