Janko Malterzer - Лепотан: Малтезер из Београда најлепши на Међународној изложби паса у Богатићу
ИСТАКНУТО МОЗАИК ТРАКА

Лепотан: Малтезер из Београда најлепши на Међународној изложби паса у Богатићу

pin - Лепотан: Малтезер из Београда најлепши на Међународној изложби паса у Богатићу

[bws_googleplusone]

Малтезер Бјанко, власнице Гордане Ракочевић из Београда, проглашен је за најлепшег пса у конкуренцији 505 паса  колико је данас оцењено на 6. Међународној изложби паса свих раса CACIB BOGATIĆ 2017.

Гордана је Бјанка купила у једној познатој одгајивачници и њен љубимац је за непуне две године, колико је стар учествовао на више од 60 изложби широм света. Вицешампион је Немачке и четврти у Европи.

Janko pas 300x529 - Лепотан: Малтезер из Београда најлепши на Међународној изложби паса у Богатићу

– Први пут је оцењен када је имао пет месеци. Стручњаци су ми тада рекли да нисам свесна каквог љубимца имам. Он је једностано шоу пас, улетео  је у ринг и одрадио своје без тренинга. То ми је дало мотивацију да га водим на изложбе и досад је освојио безброј награда – рекла је поносна и задовољна власница овог малог лепотана.

Бјанку ћемо у најскорије време потражити лепу и згодну девојчицу. Сад је још мали, али за неколико месеци размишљаћемо и о продужењу његове шампионске лозе – каже Гордана.

Шесту Међународну изложбу паса свих раса успешно је организовало Кинолошко друштво „Мачва“ из Богатића. Осим из Србије, учествовали су одгајивачи из још 17 европских земаља, од бивших југословенских република и суседних држава, до Немачке, Италије, Француске, Швајцарске и Холандије.

Д.Г.

 

Related Images: