Seselj naslovna - Председнички кандидат СРС др Војислав Шешељ у Богатићу: Интеграција са Русијом је једини спас за Србију
ИСТАКНУТО ТРАКА

Председнички кандидат СРС др Војислав Шешељ у Богатићу: Интеграција са Русијом је једини спас за Србију

pin - Председнички кандидат СРС др Војислав Шешељ у Богатићу: Интеграција са Русијом је једини спас за Србију

[bws_googleplusone]

Председнички кандидат Српске радикалне странке др Војислав Шешељ рекао је грађанима окупљеним у центру Богатића да ће са функције председника Србије непрекидно терати власт у правцу одустајања од чланства у Европској унији и интеграцију са Русијом.

– То је једини спас за Србију. Једино нас то може извући из економске кризе и социјалне беде, једино ми интегрисани са Русијом можемо сачувати Војводину и Рашку, повратити Косову, ујединити се са Републиком Српском, вратити Црну Гору српству и започети дипломатске напоре да се заустави окупација Републике Српске Крајине – рекао је Шешељ.

Seselj u Bogaticu - Председнички кандидат СРС др Војислав Шешељ у Богатићу: Интеграција са Русијом је једини спас за Србију

Оспоравајући прогнозе резултата председничких избора у бројним истраживањима последњих дана као неозбиљна и научно неутемељена, Шешељ је рекао како је он реалан и свестан да у овом тренутку Александар Вучић има велику подршку, али недовољно да победи у првом кругу.

– Ја сам чврсто на другом месту. Због тога желим да у првом кругу победим главне конкуренте за други круг, Сашу Јанковића и Вука Јеремића, а у другом да се „обрачунам“ са Александром Вучићем. Ту највише наде полажем у исход директног телевизијског дуела – рекао је Шешељ.

Победа Александра Вучића на председничким изборима 2. априла не би била добра ни за Србију ни за Вучића, сматра Шешељ.

– Ако је  сва власт у једним рукама, онда нема контроле власти. Још у 19. веку један паметан човек је рекао да свака власт квари човека. Апсолутна власт квари апсолутно – закључио је Шешељ.

Председничку кампању лидер Радикала спроводи путујући Србијом, а у финишу изборне кампање одржаће три митинга. Први је у суботу у Београду, а потом ће бити одржани у Новом Саду и Нишу.

Д.Г.

Related Images: