Skupstina 19 april naslovna - Седница Скупштине општине Богатић: Усвојено више одлука
ИСТАКНУТО ТРАКА

Седница Скупштине општине Богатић: Усвојено више одлука

pin - Седница Скупштине општине Богатић: Усвојено више одлука

Одборници Скупштине општине Богатић (присуствовало 20 од 31) на данас одржаној седници усвојили су више предложених докумената.

Уз давање сагласности на извештаје о раду и финансијске извештаје Туристичке организације, Народне библиотеке „Јанко Веселиновић“, Културно-образовног центра „Богатић“ и Предшколске установе „Слава Ковић“, као и програм рада Туристичке организације, одборници су изгласали сагласност на средњорочни и дугорочни план пословне стратегије ЈКП „Богатић“ до 2021. односно 2027. године.

Усвојен је програм заштите, уређења и коришћења пољопривредног земљишта, одлука о постављању и уклањању привремених објеката на јавним површинама и донета одлука о покретању поступка куповине парцеле у Дубљу због проширења сеоског гробља.

Одборници су дали сагласност на измену статута Културно-образовног центра којом се регулишу задаци јединице за културно-образовну делатност.

Dejan Dobosarevic 150x202 - Седница Скупштине општине Богатић: Усвојено више одлука
НОВИ ОДБОРНИК: Дејан Добошаревић

Дејан Добошаревић, из Бановог Поља, положио је заклетву као нови одборник са листе СПС, уместо Далибора Остојића који је раније поднео оставку на одборничку функцију због именовања за помоћника председника Општине.

Д.Г.

Related Images: