Srednja skola naslovna - Матуранти, ево зашто Мачванска средња школа треба да буде прва на "листи жеља"
ИСТАКНУТО ТРАКА

Матуранти, ево зашто Мачванска средња школа треба да буде прва на „листи жеља“

pin - Матуранти, ево зашто Мачванска средња школа треба да буде прва на "листи жеља"

Данас и сутра матуранти основне школе предају листе жеља за средње школе.

Матуранти, пре него што попуните листу жеља, размислите о школовању у Мачванској средњој школи у Богатићу.

Подсетимо, у четворогодишњем трајању у Мачванској средњој школи можете бирати између профила: економски техничар, ветеринарски техничар, царински техничар, машински техничар моторних возила и техничар друмског саобраћаја.

Ако желите да научите да кувате за вас је као створено одељење у образовном профилу кувар, у трогодишњем школовању.

Кувар и ветеринарски техничар уписују се за школовање по дуалном систему. Значи, биће доста практичног рада и могућности да усавршите стечено знање.

Сви образовни профили, по завршетку школовања, пружају широке могућности за наставак образовања на високим школама и факултетима.

И још разлога да упишете Мачванску средњу школу. Ускоро ће бити завршена савремена фискултурна сала, а до почетка другог полугодишта и изградња нових учионица и зубне ординације.

Уз савремено опремљене кабинете, више од 60 стручних професора, Мачванска средња школа вам омогућава најјефтиније школовање у својој средини. Избегавајући путовање у средње школе у окружењу штедите кућни буџет, а истовремено ћете имати више слободног времена.

Ако се определите за одељења у профилима машински техничар моторних возила или техничар друмског саобраћаја школу ћете завршити са возачком дозволом у џепу!

Нема пуно дилема, зар не? Мачванска средња школа у Богатићу је прави избор!

Д.Г.

 

Related Images: