Poljski putevi - Брже до њива - 7,2 милиона за шљунчење пољских путева у Метковићу, Глушцима, Узвећу, Дубљу и Богатићу
ИСТАКНУТО ТРАКА

Брже до њива – 7,2 милиона за шљунчење пољских путева у Метковићу, Глушцима, Узвећу, Дубљу и Богатићу

pin - Брже до њива - 7,2 милиона за шљунчење пољских путева у Метковићу, Глушцима, Узвећу, Дубљу и Богатићу

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

За ревитализацију пољских путева у Метковићу, Глушцима, Узвећу, Дубљу и Богатићу  Министарство пољопривреде, шумарства и водопривреде, преко Управе за пољопривредно земљиште доделило је Општини Богатић 2.448.000 динара.

То је трећина укупне вредности пројекта којим је Општина Богатић конкурисала за средства из републичког буџета која су намењена за уређење некатегорисаних путева.

Укупна вредност пројекта је 7.262.000 динара, па ће Општина Богатић из сопственог буџета у финансирању радова учествовати са 4.814.000 динара.

ugovor poljski putevi 300x169 - Брже до њива - 7,2 милиона за шљунчење пољских путева у Метковићу, Глушцима, Узвећу, Дубљу и БогатићуУговор о реализацији пројекта потписао је Ненад Бесеровац, председник Општине Богатић, који је истакао да је одржавање мреже од хиљаду километара пољских путева веома значајно јер пољопривредницима  омогућава лакши и безбеднији приступ њивама.

– У овој години, пре спроведеног конкурса Министарства пољопривреде, из буџетских средстава са 3.760.000 динара Општина Богатић је финансирала ревитализацију некатегорисаних пољских путева у неколико месних заједница – истакао је Бесеровац.

Д.Г.

(Пројекат суфинансиран из буџета Општине Богатић. Ставови изнети у подржаном медијском пројекту нужно не изражавају ставове органа који је доделио средства.)

Related Images: