Sala srednja avgust 2017 - Одлучено - ево која подна облога се поставља у спортској сали Мачванске средње школе
ИСТАКНУТО СПОРТ ТРАКА

Одлучено – ево која подна облога се поставља у спортској сали Мачванске средње школе

pin - Одлучено - ево која подна облога се поставља у спортској сали Мачванске средње школе

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Завршни радови на фискултурној сали почеће ускоро, након закључења уговора са изабраним извођачима радова. Вредност 16,5 милиона динара.

Према пројекту за кошаркашки, одбојкашки и рукометни терен изабрана је најквалитетнија подна облога високог стандара и са FIBA сертификатом!

Компаније Axis group inženjering из Краљева и Alfaco inženjering из Чачка су изабране за извођаче радова завршне фазе изградње фискултурне сале у Мачванској средњој школи.

Јавну набавку је спровело Министарство привреде, с  обзиром да се део финансира из зајма Европске инвестиционе банке  у оквиру програма „Подршка развоју локалне и регионалне инфраструктуре – градимо заједно“

Укупна вредност радова, према подацима објављеним на сајту министарства је 16.527.616,50 динара. Министарство ће издвојити 6,9 милиона динара, а остало Општина Богатић.

Одлука о избору извођача радова објављена је јуче на сајту министарства. У овом тренутку, пре закључења уговора, нису познати детаљи о почетку радова и њиховом завршетку.

sala arhiva 300x225 - Одлучено - ево која подна облога се поставља у спортској сали Мачванске средње школе
Детаљ радова у августу прошле године

У завршеној фази остало је да се у унутрашњости објекта постави под, уреде трибие и на њима поставе седишта, као и други браварски, лимарски, молерско-фарбарски и електро радови.

Сазнајемо да ће на 1133 квадрата спортског терена бити постављен спортска подна облога највишег стандарада EN14904 и са FIBA сертификатом.

Обележиће се терени за рукомет, кошарку и одбојку.

Изградња сале је почела у пролеће 2011. године, када је озидана и до 2015. године се ништа није радило. Од тада, у два наврата су радови фазно настављани.  

Д.Г.

Related Images: