Struja Naslovna - Електродистрибуција Шабац и Општина догодине граде далековод до Бадовинаца
ИСТАКНУТО ТРАКА

Електродистрибуција Шабац и Општина догодине граде далековод до Бадовинаца

pin - Електродистрибуција Шабац и Општина догодине граде далековод до Бадовинаца

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Са Електродистрибуцијом Шабац договорена је изградња новог далековода који би електричном енергијом напајао само потрошаче у Бадовинцима.

-У Бадовинцима име више од пет хиљада потрошача и због проблема у напајању са постојеће мреже чести су нестанци струје. Овим пројектом се Бадовинци  одвајају са старе мреже и практично добијају свој далековод што ће омогућити квалитетније напајање електричном енергијом – објашњавају у општинској управи.

Припреме за спровођење овог великог пројекта су почеле. Раде се пројектна документација и урбанистички пројекати за терене којима ће се трасирати будући далековод пошто досад нису „покривени“ просторним планом општине Богатић, планом генералне регулације и осталим планским документима.

Вредност ове инвестиције је више од 30 милиона динара и договорена је реализација у наредној години.

-У овој години, захваљујући доброј сарадњи са ЕДБ Шабац реализују се пројекти вредни око 16 милиона динара,  а ради се о изградњи трафо станице у  Клењу, реконструкцији нисконапонске мреже у  Узвећу и Белотићу и измештању далековода у Црној Бари – речено је у Општини Богатић.

Д.Г.

 

Related Images: