Sala srednja avgust 2017 - Након шест година - у новембру завршетак изградње фискултурне сале !
ИСТАКНУТО ТРАКА

Након шест година – у новембру завршетак изградње фискултурне сале !

pin - Након шест година - у новембру завршетак изградње фискултурне сале !

[bws_googleplusone][bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Извођачи завршних радова на објекту фискултурне сале Мачванске средње школе у петак ће бити „уведени у посао“ који треба да заврше за два месеца, саопштено је у овој установи.

После 40 година од оснивања, школа добија фискултурну салу, у којој се, како се очекује, први часови физичког бити одржани у новембру.

Уз канализацију која се „гради“ дуже од две деценије, фискултурна сала Мачванске средње школе је у народу већ названа „Скадром“ јер су се радови на згради отегли пуних шест година!

Gradnja 1024x768 - Након шест година - у новембру завршетак изградње фискултурне сале !
Почетак изградње, фебруар 2011. године

Започети су 2011. када је зграда озидана,  први пут настављени после четири године  и од тада, како су одобравана и пристизала средства из Министарства привреде, сваке године фазно довршавани.

Осим  браварских, лимарских, електро и молерско-фарбарских радова, као и монтаже трибина, најважнији и најскупљи посао у завршној фази је постављање подне облоге.

Sala petak 1 1024x768 - Након шест година - у новембру завршетак изградње фискултурне сале !
Радови 2016. године

Према пројекту, на спортском терену површине 1133 квадрата биће монтирана спортска подна облога највишег стандарда и са FIBA сертификатом.

Биће обележени терени за кошарку, одбојку и рукомет.

Вредност радова у завршној фази је 16,5 милиона динара, од којих 6,9 милиона обезбеђује Министарство привреде из зајма Европске инвестиционе банке, а остало Општина Богатић.

Д.Г.

 

Related Images: