Volic - Почео позоришни фестивал "Дани Миливоја Мартиновића"
АРТИКУЛИРАЊЕ ИСТАКНУТО ТРАКА

Почео позоришни фестивал „Дани Миливоја Мартиновића“

pin - Почео позоришни фестивал "Дани Миливоја Мартиновића"

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Редитељ Александар Волић  отворио је вечерас 16. „Дане Миливоја Мартиновића“, не пропуштајући прилику да су Аматерско позориште „Јанко Веселиновић“ и редитељ Зоран Ђонлић продужили живот позоришном аматеризму у Србији. Томе је, истакао је Волић, највише допринео споразум аматерских позоришта о сарадњи и размени представа, потписан на иницијативу АП „Јанко Веселиновић“.

Фестивал је отворило Рачанско позориште КЦ „Радоје Домановић“ иTrilogija1 300x225 - Почео позоришни фестивал "Дани Миливоја Мартиновића"з Раче „Београдском трилогијом“, Биљане Србљановић, у режији Дејана Цицмиловића.

 

До 11. октобра на сцени Дома културе у Богатићу гостоваће и аматерска позоришта из Костолца, Велике Плане, Нове Пазове, Београда, Старе Пазове и Јагодине.

Од прошле године, осим награде најбољем глумцу вечери (репродукција слике Драгана Мартиновића), на завршетку фестивала додељују се четири награде за најбоље епизодне и главне мушке и женске улоге. О награђенима ће одлучити трочлани жири, у којем су, поред Александра Волића и глумица Ивана Терзић и редитељ Драган Јовичић Јовић.

Д.Г.Trilogija2 300x225 - Почео позоришни фестивал "Дани Миливоја Мартиновића"

 

Related Images: