Karatisti medalje Naslovna - Они су у Богатић донели десет медаља!
ИСТАКНУТО ТРАКА

Они су у Богатић донели десет медаља!

pin - Они су у Богатић донели десет медаља!

За осмочлану „репрезентацију“ Карате клуба „Мачва“ из Богатића прва два такмичења у новој сезони – Купу Србије и Меморијалу „Слободан Вучинић“ била су више него успешна. Њих шесторо се у Богатић вратило са укупно десет медаља. 

Већ сте упознали Теодору Миланковић, шампионку Србије на Куп такмичењу. Уз злато у борбама на Купу, Теодора је „узела“ и бронзу на Меморијалу.

Брат и сестра Марија и Огњен Живановић су освојили две сребрне (Марија) и једно злато и бронзу (Огњен).

Анђели Ружић је измакло злато у финалној борби Купа па се у Дубље и Богатић вратила са сребро, а на меморијалном такмичењу освојила је бронзу.

Огњен Јанковић, из Дубља, освојио је сребрну медаљу на меморијалу, а Вук Дражић из Богатића бронзану.

Синоћ, на првом тренингу после такмичења (одржана за викенд) тренери Милан Перић и Жељко Гајић су анализирали учешће и постигнуте резултате, указали на грешке и освајачима медаља и свим осталим такмичарима пружили подршку за надметања која предстоје.

Млади каратисти вредно раде три пута недељно, припремајући се за нова такмичења и походе на медаље. После летње паузе, тренинзи су редовни, скоро да нема изостанака. Прве медаље у новој такмичарској сезони, очигледно су велики подстрек свим члановима КК „Мачва“.

Д. Г.

Ево и још детаља са тренинга каратиста.

 

 

Related Images: