Naslovna 1 - Деца добила своје царство у центру Богатића - отворен Kids` centar (ФОТО)
ИСТАКНУТО ТРАКА

Деца добила своје царство у центру Богатића – отворен Kids` centar (ФОТО)

pin - Деца добила своје царство у центру Богатића - отворен Kids` centar (ФОТО)

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

У центру Богатића вечерас је отворен нови кутак за малишане – Kids` centar.

Прелеп објекат споља (некадашњи Еурокомерц), а унутра, на спрату – још лепши. На 530 метара квадратних са префињеним укусом у избору материјала, боја, расвете… деци је понуђено више садржаја. Према замисли Љубише Тодића, власника овог дечјег царства, ту су играоница на стотину квадрата са богатом понудом реквизита за забаву, рођендаоница на сто педесет квадрата, дечија дискотека са цртаћима, музиком и караокама и простор за дневни боравак који може да прими 50 деце. Од пратећих садржаја су одвојени тоалети  за децу и за родитеље, кухиња и бар.

У прелепом простору, са богатом понудом забавних садржаја који ће бити у понуди, у Дечјем центру родитељи могу да обележе све значајне датуме у животу својих малишана, од рођења, рођендана, крштења… На једном месту, уз могуће присуство родитеља, уз забаву су у понуди и храна и пиће по популарним ценама.

На отварању објекта невиђена гужва. Више стотина малишана не само из Богатића и околних села, већ и из шабачког, лозничког и сремско-митровачког краја, забављало се уз аниматорке које су деци употпуниле сваки тренутак у играоници.

Ево и неколико фотографија о атмосфери са отварања Kids` centra.

 

 

Related Images: