Igraliste ulaz - Полиција истражује уништавање кошаркашког терена
ИСТАКНУТО ТРАКА

Полиција истражује уништавање кошаркашког терена

pin - Полиција истражује уништавање кошаркашког терена

[bws_googleplusone display=“plusone,share“]

Ученици и запослени у Основној школи „Мика Митровић“ у Богатићу су јутрос остали згрожени призором на кошаркашком игралишту, на којем су прексиноћ непознати вандали извалили део подлоге.

Директор школе Божидар Цмиљановић је уништавање школске имовине пријавио полицији која је обавила увиђај и почела истрагу.

Школско игралиште је осветљено током целе ноћи и  просто је несхватљиво да се неко усудио да дивља под светлима рефлектора, још и не тако касно – пре поноћи.

4 2 300x225 - Полиција истражује уништавање кошаркашког теренаУпркос томе, двориште и спортски терен нису потпуно заштићени. Велика капија на школском дворишту се закључава, али  између ње и новосаграђене фискултурне сале постоји део који није ограђен.

Бетонска ограда на овом делу школског дворишта је раније склоњена због радова на фискултурној сали, али још није враћена иако су одавно завршени грађевински радови. У школско двориште због тога може неометано да се уђе било којим моторним возилом, што је и примећено више пута од када нема ограде. 

Осим што је уништетно игралиште, прексиноћ је полупано и неколико прозора на школској кухињи.

Д. Г.

Related Images: