put1 naslovna - КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕМ
ИСТАКНУТО ТРАКА

КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕМ

pin - КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕМ

[bws_googleplusone]

put2 300x225 - КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕМДеоница државног пута од центра Белотића према Штитару, дужине 2,3 километра потпуно је реконструисана средствима из републичког буџета.

Овај важан и веома фреквентан пут последњи пут је саниран пре више од десет година. Својевремено је преко коцке само пресвучен асфалт, који је временом дотрајао због чега су возачи били незадовољни. И безбедност учесника у саобраћају је била угрожена.

Захваљујући државним средствима кроз село је практично урађена нова саобраћајница. Стари асфалт је издробљен и постављен нови са хабајућим слојем.

Nikola Milutinovic 300x225 - КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕММештани овог села, који су испред својих дворишта посматрали извођење радова задовољно примећују да се ради, како рекоше “по европским стандардима”. Поједини су прокоментарисали да је Белотић добио ауто-пут.
– Озбиљно је урађено. Види се по дебљини асфалта, количини смоле, финоћи радова. Пут је делом и проширен. Много значи добар пут, не само нашем селу, већ целој општини. Ово је главна саобраћајница која води до граничног прелаза, јака је фреквенција саобраћаја и веома је важно да сви учесници у саобраћају буду безбедни – рекао је Никола Милутиновић, одборник у Скупштини општине.

Безбедност на новом путу ће се, истиче Милутиновић обезбедити саобраћајном сигнализацијом, али возачи морају поштовати ограничења брзине.

Cvetko Tadic 300x225 - КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕМДомаћин Цветко Тадић се присећа старог пута са коцком и првог пресвлачења асфалтом. Задивљен је што се овај пут темељно ради.
– Прво је прошла машина и скинула стари асфалт, који је дробилицом уситњен. Нови асфалт је одличан, види се. Свака част – похваљује Тадић извођаче радова.

Задовољство што је држава издвојила средства за изградњу савремене саобраћајнице у општини Богатић (радови коштају око 32 милиона динара без пореза) у разговору са радницима и мештанима Белотића су изразили и општински функционери који су посетили градилиште. Д.Г.

put 300x225 - КРОЗ БЕЛОТИЋ КАО АУТО-ПУТЕМ

Related Images: