Asfalt Crna Bara Naslovna - ЦРНА БАРА: ДО "ВАСИНОГ ШИБА" УМЕСТО ПРЕКО РУПА ОД ДАНАС НОВИМ АСФАЛТОМ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ЦРНА БАРА: ДО „ВАСИНОГ ШИБА“ УМЕСТО ПРЕКО РУПА ОД ДАНАС НОВИМ АСФАЛТОМ

pin - ЦРНА БАРА: ДО "ВАСИНОГ ШИБА" УМЕСТО ПРЕКО РУПА ОД ДАНАС НОВИМ АСФАЛТОМ

PUT4 300x225 - ЦРНА БАРА: ДО "ВАСИНОГ ШИБА" УМЕСТО ПРЕКО РУПА ОД ДАНАС НОВИМ АСФАЛТОМУлица Харалампија Јаначковића у Црној Бари добила је нови асфалтни коловоз. Део саобраћајнице, дужине 650 метара, од центра села према „Васином шиб“ асфалтним слојем пресвукли су радници предузећа „Стобекс“, на задовољство мештана који живе у овом делу Црне Баре.

– Ова деоница пута је била у веома лошем стању. Било је на стотине рупа и због тога су мештани негодовали, па је као приоритет утврђено да се асфалтира и изађе у сусрет мештанима. Такође, пред нама је манифестација „Хајдучко вече“ и важно је због учесника и бројних гостију што је улица  асфалтирана – рекао је одборник у Скупштини општине Синиша Севић.

PUT3 300x225 - ЦРНА БАРА: ДО "ВАСИНОГ ШИБА" УМЕСТО ПРЕКО РУПА ОД ДАНАС НОВИМ АСФАЛТОМДомаћин Слободан Бродић испред свог дворишта је посматрао радове и показујући бројне закрпљене рупе преко којих се поставља нови слој асфалта истиче да је добро што се улица након неколико година поново асфалтира.

– Нови асфалт је много бољи од крпљења рупа што је рађено раније. Прометан је ово пут јер води до Дрине.  Ова година је лоша што се тиче времена, нема плаже, али опет доста људи овуда пролази и иду на Дрину и потребан је добар пут – каже Бродић.

Саговорници портала „Мачва Прес“ истакли су да у наредном периоду треба да се  предузму мере како би се нови пут сачувао, што подразумева да се контролише поштовање ограничења терета који овуда може да се превози.

Иако су постављени  саобраћајни знаци за ограничење  на пет тона,  камиони са шљунком досад су, уместо  преко насипа  у правцу Салаша и Глоговца  ипак пролазили  овуда. Трактори и аутомобили не могу да  оштете пут, а камиони са 40 тона терета могу – додали су.

PUT5 300x225 - ЦРНА БАРА: ДО "ВАСИНОГ ШИБА" УМЕСТО ПРЕКО РУПА ОД ДАНАС НОВИМ АСФАЛТОМГрадилиште у Црној Бари данас су посетили руководиоци локалне самоуправе Синиша Пузић, заменик и Милан Дамњановић и Дарко Машић, помоћници председника Општине, Наташа Лукић Пурић, начелница општинске управе, као и представници Месне заједнице и јавних предузећа.

Д.Г.

 

 

Related Images: