Sajam zaposljavanja naslovna - У ПОНЕДЕЉАК САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У БОГАТИЋУ - У ПОНУДИ ВИШЕ ОД 200 РАДНИХ МЕСТА
ИСТАКНУТО ТРАКА

У ПОНЕДЕЉАК САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У БОГАТИЋУ – У ПОНУДИ ВИШЕ ОД 200 РАДНИХ МЕСТА

pin - У ПОНЕДЕЉАК САЈАМ ЗАПОШЉАВАЊА У БОГАТИЋУ - У ПОНУДИ ВИШЕ ОД 200 РАДНИХ МЕСТА

Око 25 послодаваца из општине Богатић и са подручја Шапца понудиће у понедељак на Сајму запошљавања у Богатићу више од 200 слободних радних места.

Само компанија „Јазаки“ има потребу за најмање стотину радника на пословима оператера у производњи, техничара одржавања и магационера. Магационери и физички радници могу конкурисати за запослење у компанији „ДПС Клас груп“, а бравари, машински техничари, електрозаваривачи и машински инжењери добродошли су у „Млиномонт“.

Највећи аутопревозник у Мачванском округу „Мачва експрес“ тражи возаче и аутоелектричаре,  “ нове раднике траже и Викторија група, Дунав осигурање (послови агента), Пекара „Ристић,  Термална ривијера и још неколико предузећа и предузетничких радњи из Богатића и околине.

Сајам запошљавања организује Национална служба за запошљавање преко филијале у Шапцу и испоставе у Богатићу, у понедељак од 11 сати у свечаној сали Општине Богатић.

Незапослени који траже посао имаће могућност да представницима компанија које  учествују на Сајму оставе своје радне биографије и у непосредном разговору се упознају са условима рада на радним местима за која се пријављују.

Д.Г.

 

Related Images: