Regata odlozena Naslovna - ХАЈДУЧКА РЕГАТА ОДЛОЖЕНА ЗА 11. АВГУСТ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ХАЈДУЧКА РЕГАТА ОДЛОЖЕНА ЗА 11. АВГУСТ

pin - ХАЈДУЧКА РЕГАТА ОДЛОЖЕНА ЗА 11. АВГУСТ

Хајдучка регата, која је требало да се одржи сутра Дрином од Прњавора до Црне Баре одложена је из безбедносних разлога за идућу суботу, 11. август – саопштила је Туристичка организација Општине Богатић после састанка организационог одбора „Хајдучких вечери“ и управног одбора ТОО.

-Тренутни водостај Дрине код Радаља од 140 центиметара и очекивано повећање водостаја представљају ризик за бездност учесника регате. Желимо да Дрину представимо у најлепшем светлу, а у овој ситуацији уместо уживања учесници и пловила  би били изложени бројним ризицима. Због тога су управни и организациони одбор након консултација са Рафтинг клубом Дринска регата из Љубовије, задуженим за безбедност учесника наше регате, одлучили да се одржавање регате помери  за наредну суботу – рекао је Владан Попадић, директор Туристичке организације општине Богатић.

Уз захвалност за разумевање, из ТОО Богатић су о одлагању обавестили све пријављене учеснике и најавили да сатница регате остаје иста као што је била планирана за сутра.

Д.Г.

Related Images: