Naslovna Hajducko 2018 1029x642 - ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ - У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!
ИСТАКНУТО МОЗАИК СПОРТ ТРАКА

ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ – У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!

pin - ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ - У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!

Конкуренција за титулу хајдучког харамбаше сутра ће бити жешћа него икада раније.

Од 15 момака који су се вечерас одмерили снаге на квалификационом такмичењу изабрано је осам најснажнијих и најспретнијих. Међу њима су и звучна имена надметања које је уз мачванску свадбу централни сегмент „Хајдучких вечери“.

Велико изненађење је повратак у такмичење Станка Јеротића (34) из Дубља, ветерана „Хајдучких вечери“, „Боја на Дубљу“ и бројних сличних такмичења широм Србије. Иако је у интервјуу за наш портал прошле године најавио да се виће неће такмичити јер се посветио породичном животу, двоструки харамбаша ће сутра одмерити снагу са још седам конкурената за титулу харамбаше.

Stanko 103 COLOR 1024x767 - ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ - У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!
Станко Јеротић фото приватна архива

Уз Јеротића, још један ветеран – Александар Крајишник, троструки харамбаша који се нада четвртој победи после освајања првог места на вишебоју у Дубљу.

Harambasa Milos Paunic - ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ - У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!
Милош Паунић, харамбаша 2016. фото ТОО Богатић

Официр Војске Србије Милош Паунић је 2016. године био харамбаша и сутра ће покушати да постане и други пут.

Marko Petrusic pobednik viseboja 1024x1366 - ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ - У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!
Марко Петрушић фото Д. Грујић

Још двојица момака браниће боје Бадовинаца – Милош Петрић који иза себе има три учешћа на „Хајдучким вечерима“ и пласмане на друго и треће место и Марко Петрушић, победник чобанског вишебоја на „Ивањданским данима“.

Krajisnik - ЗАВРШЕНЕ КВАЛИФИКАЦИЈЕ - У ФИНАЛУ БИВШЕ ХАРАМБАШЕ ЈЕРОТИЋ, КРАЈИШНИК И ПАУНИЋ, БОРБА ЗА ТИТУЛУ БИЋЕ НИКАД НЕИЗВЕСНИЈА!
Александар Крајишник (фото ТОО Богатић)

За финално такмичење са истом жељом за победом пласирали су се и Милош Марковић из Прњавора, Драгорад Машић из Дубља и Марко Рељић из Дреновца (прошле године први на „Боју на Дубљу“).

Сутра ће бити жесток окршај јаких и спретних момака па се може очекивати тешка борба за сваки поен и вредну награду, официрску сабљу, новчани износ од 50.000 динара и ласкаву титулу харамаше.

Д. Г.

Related Images: