Karatisti 31 mart 2019 1000x642 - ПЕТОРО КАРАТИСТА "МАЧВЕ" У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО И КУП У БАРУ
ИСТАКНУТО СПОРТ

ПЕТОРО КАРАТИСТА „МАЧВЕ“ У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО И КУП У БАРУ

pin - ПЕТОРО КАРАТИСТА "МАЧВЕ" У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО И КУП У БАРУ

Петоро каратиста КК „Мачва“- Марија и Огњен Живановић, Теодора Миланковић, Анђела Ружић и Страхиња Гајић учествоваће на Деветом Европском шотокан карате првенству и Кохаи купу у Бару, од 12. до 14. априла.

Млади каратисти се озбиљно припремају последњих месец дана. Уз редовне тренинге три пута недељно под руководством Милана Перића одрађују још два тренинга суботом и недељом са Жељком Гајићем.

Karatisti 31 mart 1 1000x760 - ПЕТОРО КАРАТИСТА "МАЧВЕ" У РЕПРЕЗЕНТАЦИЈИ ЗА ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО И КУП У БАРУ
Репрезентативци из Богатића: Страхиња Гајић, Огњен Живановић, Марија Живановић, тренер Жељко Гајић, Теодора Миланковић и Анђела Ружић (с лева на десно))

Сви су вредно и напорно радили  са амбицијама да из Црне Горе у Богатић донесу нове медаље. Анђела Ружић и Марија и Огњен Живановић такмичиће се у катама, а Теодора Миланковић и Страхиња Гајић у борбама.

Прошле године са купа у Пољској Страхиња Гајић се вратио са златом,  а Огњен Живановић  и Злата Крајчиновић са бронзом око врата. Марија Живановић није имала среће са одлукама судија – заслужено је освојила друго место и на крају ипак остала без медаље.

Д.Грујић

Related Images: