Ulica Mije Jovanovica1 1210x642 - ДО КРАЈА ГОДИНЕ УРЕЂЕЊЕ ТРОТОАРА У УЛИЦАМА ПАВЛА ОРЛОВИЋА И МИЈЕ ЈОВАНОВИЋА У БОГАТИЋУ
ИСТАКНУТО ТРАКА

ДО КРАЈА ГОДИНЕ УРЕЂЕЊЕ ТРОТОАРА У УЛИЦАМА ПАВЛА ОРЛОВИЋА И МИЈЕ ЈОВАНОВИЋА У БОГАТИЋУ

pin - ДО КРАЈА ГОДИНЕ УРЕЂЕЊЕ ТРОТОАРА У УЛИЦАМА ПАВЛА ОРЛОВИЋА И МИЈЕ ЈОВАНОВИЋА У БОГАТИЋУ

После седам година од реконструкције тротоара са леве стране Улице Павла Орловића, до краја године требало би да се обави и реконструкција тротоара уз десну страну коловоза. Радови планирани и у Улици Мије Јовановића, три године након што је обећано да ће бити завршени.

До краја године би требало да се обави реконструкција тротоара у две улице у Богатићу: у Улици Павла Орловића у дужини 386 метара и Улици Мије Јовановића у дужини 545 метара.

Ulica Mije Jovanovica 1200x639 - ДО КРАЈА ГОДИНЕ УРЕЂЕЊЕ ТРОТОАРА У УЛИЦАМА ПАВЛА ОРЛОВИЋА И МИЈЕ ЈОВАНОВИЋА У БОГАТИЋУ
У центру Богатића на путу шљунак

Општина Богатић је расписала јавну набавку за ове радове, а најповољнији понуђач биће изабан 14. октобра, до када је одређен рок за подношење понуда.

Радови ће почети одмах по закљуењу уговора са  најповољнијим понуђачем, од којег се захтева да радове заврши до краја године, уколико дозвол временске прилике.

У Улици Мије Јовановића део радова је обављен у августу пре четири године и то само до аутобуске станице. То је правдано недостаком новца у буџету и тада је најављено да ће се уређење јавне површине, тротоара и паркинга наставити „следеће сезоне“, а све до пословнице Електродистрибуције.

Тек после четири године, међутим, радови ће се наставити, а у међувремену је због изградње даљинског система грејања, мимо пројекта, на изузетно прометној саобраћајници исечен и део асфалта ширине између 50 и 60 центиметара и на том делу посут шљунак!

Санација уништеног дела коловза требало би да се обави у пакету са радовима на тротоару.

Тротоар са десне стране Улице Павла Орловића је после пуних седам година стигао на ред за реконстукцију.

Д.Г.

Related Images: