Vakcinacija Naslovna - БЕЗ ПРИЈАВЕ У ДУБЉУ ВАКЦИНИСАНО 66 ГРАЂАНА - СУТРА ВАКЦИНАЦИЈА У КЛЕЊУ ОД 8 ДО 14 ЧАСОВА, БЕЗ ПРИЈАВЕ
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

БЕЗ ПРИЈАВЕ У ДУБЉУ ВАКЦИНИСАНО 66 ГРАЂАНА – СУТРА ВАКЦИНАЦИЈА У КЛЕЊУ ОД 8 ДО 14 ЧАСОВА, БЕЗ ПРИЈАВЕ

pin - БЕЗ ПРИЈАВЕ У ДУБЉУ ВАКЦИНИСАНО 66 ГРАЂАНА - СУТРА ВАКЦИНАЦИЈА У КЛЕЊУ ОД 8 ДО 14 ЧАСОВА, БЕЗ ПРИЈАВЕ

Иако је током преподнева објављено да је од данас могућа вакцинација без претходне пријаве, на вакциналном пункту у Дубљу данас је вакцинисано 66 грађана.

У Дому здравља „Богатић“ оцењују да је ова цифра показатељ великог интересовања грађана да приме вакцину против вируса Ковид-19 и очекују још масовнији одзив сутра, када се наставља вакцинација без пријаве.

-Сутра од 8 од 14 сати у Клењу се могу вакцинисати сви грађани који желе да приме Синофарм вакцину и који нису исказали интересовање путем е-управе. Практично, сви пунолетни грађани могу доћи да се вакцинишу – рекао је др Александар Мартиновић, директор Дома здравља у Богатићу.

Сутра се наставља и вакцинација грађана који су се раније пријавили преко е-управе. Обављаће се у поподневним часовима, од 14 до 20 часова у здравственим амбулантама у Клењу и Дубљу.

-Вакцинација је једини пут и начин да заштитимо, како себе и своје најближе, тако и читаво наше друштвопоновио је др Мартиновић, позивајући грађане да искористе могућност и вакцинишу се без претходне пријаве. Доступна је Синофарм вакцина, грађани и даље могу да се пријављују преко е-управе и у упитнику изаберу неку другу доступну вакцину.

Данас је у општини Богатић прву дозу вакцине примило 137 грађана.

Д.Г.

Related Images: