Cestitka Dan zdravlja - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО СВЕТСКИ ДАН ЗДРАВЉА - ЗАХВАЛНОСТ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА ЗА ИСТРАЈНОСТ У ПАНДЕМИЈИ КОРОНАВИРУСА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО СВЕТСКИ ДАН ЗДРАВЉА – ЗАХВАЛНОСТ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА ЗА ИСТРАЈНОСТ У ПАНДЕМИЈИ КОРОНАВИРУСА

pin - МИЛАН ДАМЊАНОВИЋ, ПРЕДСЕДНИК ОПШТИНЕ БОГАТИЋ ЧЕСТИТАО СВЕТСКИ ДАН ЗДРАВЉА - ЗАХВАЛНОСТ ЗДРАВСТВЕНИМ РАДНИЦИМА ЗА ИСТРАЈНОСТ У ПАНДЕМИЈИ КОРОНАВИРУСА

Поводом 7. априла – Светског дана здравља, председник Општине Богатић Милан Дамњановић упутио је честитку здравственим радницима и захвалност за истрајну борбу за здравље људи у пандемији корона вируса.

Текст честитке преносимо у целости:

Светски дан здравља, 7. април ове године обележава се у сенци пандемије коронавируса, која дуже од годину дана утиче на здравље људи широм света. Од марта прошле године здравствени радници су први на фронту борбе са Ковидом-19 и пожртвовано, несебично и храбро брину о нашем здрављу.

Здравствени радници у општини Богатић и данас са несмањеним ентузијазмом и снагом бију битку за здравље свих нас,  дајући свој допринос изгради праведнијег и здравијег света, што је слоган овогодишњег Светског дана здравља.

Због тога им, на данашњи дан, изражавамо захвалност и одајемо признање за истрајност захваљујући којој ћемо, верујем, идуће године дочекати и Светски дан здравља обележити здравији и без опасности од коронавируса.

Локална самоуправа ће у сваком смислу пружати подршку Дому здравља „Богатић“ и свим здравственим радницима, а грађане и овом приликом позивам да поштујући епидемиолошке мере и вакцинацијом помогну нашим херојима да се што пре изборимо са пандемијом.

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић

Related Images: