Ambulanta Badovinci Naslovna 1167x642 - У ДОМУ ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ СЕ ОТВАРА ОФТАЛМОЛОШКА, А У БАДОВИНЦИМА ПОНОВО РАДИ СТОМАТОЛОШКА АМБУЛАНТА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

У ДОМУ ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ СЕ ОТВАРА ОФТАЛМОЛОШКА, А У БАДОВИНЦИМА ПОНОВО РАДИ СТОМАТОЛОШКА АМБУЛАНТА

pin - У ДОМУ ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ СЕ ОТВАРА ОФТАЛМОЛОШКА, А У БАДОВИНЦИМА ПОНОВО РАДИ СТОМАТОЛОШКА АМБУЛАНТА

Уз свакодневну борбу са корона вирусом у Дому здравља у Богатићу спроводе се активности којима се унапређује квалитет услуга, а уводе се и новине захваљујући којима ће становништву општине Богатић бити доступне нове здравствене услуге.

Убудуће офталмолошки пацијенти неће морати да путују у Шабац, јер ће у Дому здравља у Богатићу радити офталмолошка амбуланта.

– У току је тендер за набавку опреме и верујем да ће процедура  бити завршена за месец дана када ће Дом здравља имати опремљену офталмолошку амбуланту. Средства су обезбеђена у буџету Општине Богатић за ову годину, а у амбуланти ће радити лекар специјалиста из наше установе – каже др Александар Мартиновић, директор Дома здравља.

Ambulanta Badovinci1 - У ДОМУ ЗДРАВЉА У БОГАТИЋУ СЕ ОТВАРА ОФТАЛМОЛОШКА, А У БАДОВИНЦИМА ПОНОВО РАДИ СТОМАТОЛОШКА АМБУЛАНТА
У Бадовинцима поново ради стоматолог

Нови директор Дома здравља ангажовао се да после пет година мештани Бадовинаца у свом селу поново имају доступне стоматолошке услуге.

– Стоматолошка амбуланта у Бадовинцима није радила пет година, а од пре две седмице у селу раде стоматолог и асистент. Део опреме смо сервисирали, а набавили смо неколико нових апарата  – додао је Мартиновић.

До краја године планирана је и набавка новог санитетског возила, чиме ће се побољшати услови рада и унаредити служба ургентног и хитног пријема.

Д.Г.

Related Images: