Posta Djordjevic 1000x642 - ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ, В.Д. ДИРКТОР "ПОШТА СРБИЈЕ" У БОГАТИЋУ: УЛАГАЊА У МОДЕРНИЗАЦИЈУ И КВАЛИТЕТ УСЛУГА
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ, В.Д. ДИРКТОР „ПОШТА СРБИЈЕ“ У БОГАТИЋУ: УЛАГАЊА У МОДЕРНИЗАЦИЈУ И КВАЛИТЕТ УСЛУГА

pin - ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ, В.Д. ДИРКТОР "ПОШТА СРБИЈЕ" У БОГАТИЋУ: УЛАГАЊА У МОДЕРНИЗАЦИЈУ И КВАЛИТЕТ УСЛУГА

У посети општини Богатић данас је био господин Зоран Ђорђевић, в.д. директор ЈП „Пошта Србије“. Том приликом сусрео се са руководством општине Богатић, а заједно су обишли пошту у Богатићу.

Господин Ђорђевић желео је да се увери како функционише постојећи систем и са којим се све проблемима сусрећу запослени и шта је све потребно урадити да би се систем унапредио. У складу са приоритетним пословним циљевима ЈП „Пошта Србије”, обећао је велика улагања у модернизацију и повећање квалитета услуга. Успешна организација, професионалан приступ и подизање ефикасности рада, одговорно понашање и пословање, као и пружање подршке запосленима су приоритетна начела којима ће се наредном периоду руководити Поште Србије.

На крају посете, господин Ђорђевић се захвалио на гостопримству и на подршци локалне самоуправе, а симболично је поклонио бицикл за запослене, уз обећање да ће сви теренски радници добити нове бицикле.

Posta Bicikl 840x630 - ЗОРАН ЂОРЂЕВИЋ, В.Д. ДИРКТОР "ПОШТА СРБИЈЕ" У БОГАТИЋУ: УЛАГАЊА У МОДЕРНИЗАЦИЈУ И КВАЛИТЕТ УСЛУГА

(Саопштење Општине Богатић)

Related Images: