Kosenje Naslovna - ПУНОМ ПАРОМ - КОМУНАЛЦИ УРЕЂУЈУ ПУТЕВЕ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ (ФОТО-ВИДЕО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ПУНОМ ПАРОМ – КОМУНАЛЦИ УРЕЂУЈУ ПУТЕВЕ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ (ФОТО-ВИДЕО)

pin - ПУНОМ ПАРОМ - КОМУНАЛЦИ УРЕЂУЈУ ПУТЕВЕ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ (ФОТО-ВИДЕО)

Радовима на деоници Богатић – Баново Поље радници ЈКП „Богатић“ данас су наставили реализацију програма сечења шибља и другог растиња поред путева и кошења траве на банкинама и путном земљишту.

8 - ПУНОМ ПАРОМ - КОМУНАЛЦИ УРЕЂУЈУ ПУТЕВЕ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ (ФОТО-ВИДЕО)
Радови на путу Богатић – Баново Поље

– Ове послове је ЈКП „Богатић“ поверила локална самоуправа и програм се успешно реализује. До сада су завршени путни правци Богатић – Глушци, Клење – Салаш Црнобарски, Богатић – Дубље, Клење – Дубље, Клење – Очаге и Белотић – Богатић. Сутра ће се радити правац од Дубља до Белотића – каже Владан Попадић, директор ЈКП „Богатић“.

6 - ПУНОМ ПАРОМ - КОМУНАЛЦИ УРЕЂУЈУ ПУТЕВЕ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ (ФОТО-ВИДЕО)
Пружни прелаз у Дубљу је прегледан после обављених радова

Осим машински, на појединим деоницама се ради и ручно, као на пружном прелазу у Дубљу, који је захваљујући ангажовању радника ЈКП „Богатић“ увек најпрегледнији од свих прелаза на прузи Шабац – Зворник.

– Када се заврше послови којима су у приоритету обухваћени општински путеви, наставиће се на приоритетних некатегорисаним путним правцима – додао је Попадић.

1 edited - ПУНОМ ПАРОМ - КОМУНАЛЦИ УРЕЂУЈУ ПУТЕВЕ У ОПШТИНИ БОГАТИЋ (ФОТО-ВИДЕО)
Радови се обављају савременом механизацијом, по потреби и ручно

Захваљујући инвестицијама у савремену механизацију уз субвенције из општинског буџета  ЈКП „Богатић“ је у могућности да извршава више послова који су ранијих година поверавани предузећима са стране. Ангажовањем радника предузећа чији је оснивач локална самоуправа унапређен је квалитет радова, обављају се  знатно брже, а осим програмом предвиђених послова благовремено интервенишу на појединим деоницама када се за то укаже потреба.

Видео прилог: Радници ЈКП „Богатић“ косе траву и растиње поред општинских путева

Д.Г.

Related Images: