Sajam SM - СРЕМСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ СУТРА И ПРЕКОСУТРА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ
ИСТАКНУТО ТРАКА

СРЕМСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ СУТРА И ПРЕКОСУТРА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

pin - СРЕМСКИ ПОЉОПРИВРЕДНИ САЈАМ СУТРА И ПРЕКОСУТРА У СРЕМСКОЈ МИТРОВИЦИ

У петак и суботу (9 – 10. јул), у Сремској Митровици на простору хиподрома и хотела Срем одржаће се четврти Сремски пољопривредни сајам – Агро Сирм 2021.

Са почетком у 11:30 часова, сајам ће свечано отворити Бранислав Недимовић, потпредседник Владе Републике Србије и министар пољопривреде, шумарства и пољопривреде. Сајам је подржан од стране Министарства пољопривреде, шумарства и водопривреде, Привредна комора Србије – Сремског управног округа и Града Сремска Митровица, а у организацији КПЗ Сремска Митровица и Топ Евентс Теам доо. Радно време сајма је од 09-17 часова, а улаз за све посетиоце је бесплатан.

Агро Сирм је осмишљен као место окупљања привредних субјеката из области пољопривреде, финансијског сектора, аутомобилске индустрије, механизације, прехрамбене индустрије, сточне хране, туризма и других грана наслоњених на пољопривреду, али и великог броја пољопривредника, власника регистрованих пољопривредних газдинстава, како из Сремског округа, тако и из читаве Србије и региона, а све са циљем унапређења организације, комуникације и пословања.

Из општинске управе Општине Богатић упутили су позив пољопривредним произвођачима да посете сајамску приредбу на преко 10.000 м2 изложбеног простора како би разменили међусобна искуства, научили нешто ново и заједно видели водеће светске и домаће агро брендове и њихове новитете.

Related Images: