Prijem Naslovna 1 1210x642 - ДАМЊАНОВИЋ ПРИМИО УЧЕСНИКЕ БОГАТФЕСТА И ВИСОКЕ ЗВАНИЦЕ (ФОТО)
ИСТАКНУТО ЛОКАЛ ИНФО ТРАКА

ДАМЊАНОВИЋ ПРИМИО УЧЕСНИКЕ БОГАТФЕСТА И ВИСОКЕ ЗВАНИЦЕ (ФОТО)

pin - ДАМЊАНОВИЋ ПРИМИО УЧЕСНИКЕ БОГАТФЕСТА И ВИСОКЕ ЗВАНИЦЕ (ФОТО)

Милан Дамњановић, председник Општине Богатић примио је делегације учесника Међународног фестивала фолклора Богатфест и високе званице – Адриана Абрудана, отправника послова-саветника амбасади Републике Румуније, Драгишу Делића, саветника у амбасади Босне и Херцеговине и Михаила Михаиловича Иванова из Руске Федерације, области Брјанск са којом је општина Богатић својевремено потписала повељу о братимљењу.

Пријему су присуствовали и Теодор Теодоровић, заменик предедника Општине и Синиша Пузић, председник Скупштине општине Богатић, као и Владан Красавац, начелник Мачванског упавног округа.

-Захваљујем се учесницима фестивала и високим гостима на посети нашој општини и на два незаборавна дана која су нам приредили. Верујем да ће наши драги гости понети најлепше утиске из Богатића. Већ сада се радујемо следећој години и новом дружењу – рекао је Дамњановић.

Михаил Михаилович Иванов је после краћег обраћања уручио Дамњановићу орден Православне цркве.

Orden - ДАМЊАНОВИЋ ПРИМИО УЧЕСНИКЕ БОГАТФЕСТА И ВИСОКЕ ЗВАНИЦЕ (ФОТО)

Општина Богатић, Културно-образовни центар и Туристичка организација општине Богатић припремили су за госте поклоне који ће их подсећати на боравак у Мачви, а делегације учесника овогодишњег фестивала из Северне Македоније, Румуније, Босне и Херцеговине и Словеније захвалиле су се на гостопримиству и домаћинима уручили пригодне поклоне.

Related Images: