krv 2 - ИЗЛЕТ У БАЊУ ВРУЈЦИ ЗА ДАВАОЦЕ КРВИ,  ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ
ИСТАКНУТО

ИЗЛЕТ У БАЊУ ВРУЈЦИ ЗА ДАВАОЦЕ КРВИ, ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ

pin - ИЗЛЕТ У БАЊУ ВРУЈЦИ ЗА ДАВАОЦЕ КРВИ,  ПРИЈАВИТЕ СЕ НА ВРЕМЕ

Црвени крст Богатића поново организује једнодневни излет за добровољне даваоце крве. То је скромна „награда“ за хумане људе коју они не очекују јер у акцијама добровољног давања крви учествују из других побуда, али јој се радују због указане пажње.

-Планирана су два одласка у Бању Врујци 15. и 22. августа. Од броја пријављених зависи да ли ће бити још термина. Сви који су заинтересовани треба да се пријаве у својим месним организацијама Црвеног крста и организоваћемо одлазак за све који буду желели – рекла је Јелена Николић, секретарка Црвеног крста.

Излет се организује за све даваоце који су у протеклих годину дана добровољно дали крв, као и за хумане људи који су се одазвали позиву на било којој акцији, али из здравствених или других разлога нису могли да дају крв.

-Излет је целодневни, а за даваоце крве су осим превоза обезбеђени доручак и ручак, као и бесплатна улазница за олимпијски бањски базен – додала је Николић и позвала све учеснике акција добровољног давања крви у протеклих годину дана да се на време пријаве.

Д.Г.

Насловна фотографија: акција давања крви, архива Мачва Прес

Related Images: